Muzikale Tuinen

Ons eerste event is een feit!

 

Op 5 juli 2014 organiseren wij Muzikale Tuinen, met een optreden van 2’s Blues:

Sander Claes (jazzgitaar) brengt samen met Frank De Wolf (contrabas) de legendarische jazzmuziek van Jim Hall & Ron Carter weer tot leven, helemaal gebaseerd op de duo-CD’s die deze iconen samen hebben opgenomen. Dit repertoire, aangevuld met eigen werk en bekende jazzstandards zorgt voor een gevarieerd programma. Verwacht u aan intieme maar desalniettemin soms swingende muziek!

image003

Voor dit concept organiseren wij samen met de eigenaar van de tuin een concert waarbij het vooral de bedoeling is om mensen samen te brengen en te genieten van smaakvolle en sfeervolle muziek. In de toekomst willen wij dit concept in Bouwel en Grobbendonk nog verder uitbouwen met een waaier aan verschillende stijlen, gaande van muziek, cabaret, stand-up comedy, …

Wij hopen jullie dan ook te mogen verwelkomen op deze eerste editie op 5 juli 2014!

Locatie: De Heide 5, 2288 Bouwel

Inkom: Gratis

Aanvang: 20u00

Einde: 22u00

 

info: 0485/621863 of info@debovensteplank.be of klik hier

 

ism Vlaanderen Feest

Vlaanderen Feest