Comedy Parade

Begin alvast jullie lachspieren te trainen, want op 20 april stelt De Bovenste Plank hun Comedy Parade voor in GC De Volle Vaart in Grobbendonk.
Soe Nsuki (Master of Ceremony)
Soe maakt mopjes op een podium! Ze was eerder finalist in de Culture Comedy Award, de Radio 2 Humorklas en geselecteerd voor het Get Up Stand Up project. Ze speelde het voorprogramma voor Thomas Smith en Philippe Geubels, en vorig jaar struinde ze de zalen af in een dubbelshow met bff Jens Dendoncker. In 2018 gaat Soe haar eerste volavond show in première!
 
Jens Dendoncker
Met maar liefst vier comedyprijzen op zak is het voor deze aimabele West-Vlaming tijd om de cultuurpodia in Vlaanderen te bestormen. De winnaar van Humo’s Comedy Cup 2016 is helemaal klaar voor eerste zijn soloprogramma. Door mening jurylid en comedyfan geprezen vanwege zijn “hoge aaibaarheidsfactor” en “geloofwaardig, ijzersterk spel’” brengt hij niet alleen zijn enthousiaste persoonlijkheid maar ook zijn beste grappen mee naar het theater.
Soms met een kinderlijke naïviteit, dan weer met de allure van een echte “angry young man” wordt in “Bang van Dendoncker” een persoonlijk verhaal verteld. Een verhaal over het schijnbaar eindeloos geklungel die jongvolwassenheid met zich meebrengt en de bijhorende nostalgie naar een vervlogen jeugd. Dat alles doorspekt met een hoop grappen én met genoeg aanknopingspunten voor het grote publiek, dat deze jongeling weldra collectief in de armen zal sluiten.
 
Thomas Smith
Thomas Smith is een stand-up comedian “pur sang” met Britse roots, maar vooral actief in Vlaanderen en Nederland. Smith speelt zowel in het Engels (zijn moedertaal) als in het Nederlands (getint met een licht Antwaarps accent). Hij begon zijn carrière in 2000 als finalist van Humo’s Comedy Cup.
Thomas Smith is een comedian die het flegma en flow van de pure Engelse stand-up comedy weet te vertalen naar een Nederlandstalig equivalent. Observatie, improvistatie, knipoog, waarheid en glijmiddel.
Thomas Smith was een vaste waarde in zowat alle producties van Comedy Casino (Canvas), was MC van de gelijknamige Roadshow en is met zijn eigen materiaal te zien op alle door VRT uitgegeven DVD’s er van. Ook op de 2 Joker Comedy CD’s (ism P-Magazine) is hij één van de centrale comedians.
Daarnaast heeft Thomas al bijdrages geleverd aan verscheidene tv-programma’s (Neveneffecten, Vermist, Iedereen Sam, ).
Als panellid heeft hij ook bijdragen geleverd voor ‘Mag ik U kussen’, ‘De Kazakkendraaiers’ en ‘Scheire en de Schepping’.
Thomas was ook te zien als scherm-medewerker voor het derde seizoen van ‘Zonde van de Zendtijd’, een programma dat zowel op Canvas als Ned3 werd uitgezonden. In 2013 zag u Thomas ook als 1 van de vier ‘Foute Vrienden’ op 2B, waarin hij straalt als dé improvisator!

Datum

apr 20 - 18 2018 - 2020
Expired!

Tijd

21:00 - 22:30

Locatie

GC De Volle Vaart
Grobbendonk
Categorie

Organisator

De Bovenste Plank vzw
Telefoon
0032 485 62 18 63
Email
info@debovensteplank.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *